დაფხვენით "პეჩენია". შეურიეთ შაქარი და გამდნარი კარაქი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. გაანაწილეთ მიღებული მასა კერამიკის ჭურჭელში - თითოეულში მასის 1/4 -დი. შემდეგ თითოეულში ჩადეთ ჭიქა იმისათვის, რომ მასა დაიპრესოს. პუდინგი გახსენით რძეში (შეფუთვაზე მოცემული ინსტრუქციის მიხედვით). 2 წუთში გაანაწილეთ ჭურჭელში პუდინგი, დაპრესილი ნამცხვრის ზემოდან. პუდინგის ზემოდან გაანაწილეთ ჟოლო. დაასხით დარჩენილი პუდინგი. მოაყარეთ დარჩენილი დაფხვნილი ნამცხვარი. შედგით მაცივარში ნახევარი საათით. შემდეგ კი გემრიელად მიირთვით!