ბადრიჯანი დაჭერით მრგვალ ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი. შეწვით ბადრიჯანი ზეთში მაღალ ცეცხლზე, ყველა მხრიდან. შემდეგ გადაიტანეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი. სოუსისთვის: მაიონეზში აურიეთ პრესში გატარებული ნიორი, ქინძი, პაპრიკა, პილპილი და მარილი, აურიეთ. შემწვარი ბადრიჯნის ნაჭრებს წაუსვით მაიონეზის სოუსი, დააფარეთ პომიდვრის ნაჭერი. შეგიძლიათ წაუსვათ კვლავ მაიონეზი და მოაყაროთ დაჭრილი ქინძი. გემრიელად მიირთვით!