ამარეტო-ჟელესთვის დაალბეთ ჟელატინი 5-10 წუთით. ამარეტოს დაუმატეთ წყალი, შეათბეთ და დაუმატეთ გაფუებული ჟელატინი, ურიეთ, სანამ ჟელატინი მთლიანად არ გადნება. გაანაწილეთ ბოკლებში/ფორმებში და მოათავსეთ მაცივარში, რათა გამკვრივდეს. პანა-კოტასთვის დაალბეთ ჟელატინი 5-10 წუთი.ნაღებს დაუმატეთ შაქარი, დადგით ცეცხლზე და შეათბეთ, თან ურიეთ. არ აადუღოთ ისე დაუმატეთ ჟელატინი და ურიეთ, სანამ არ გადნება. გააგრილეთ პანა-კოტას ჟელე, თორემ ცხელი რომ დაასხათ ამარეტოს ჟელეს, გაადნობთ. გაგრილებული პანა-კოტა დაასხით ამარეტოს და კვლავ შედგით მაცივარში. ესპრესოს ჟელესთვის: დაალბეთ ჟელატინი 5-10 წუთი. მოხარშეთ ყავა ესპრესო, დაუმატეთ შაქარი და მოურიეთ. ცხელ ყავას დაუმატეთ გაფუებული ჟელატინი და ურიეთ, სანამ არ გადნება ბოლომდე. გააგრილეთ ესპრესო და დაასხით პანა-კოტას ჟელეს მესამე ფენა. მოათავსეთ მაცივარში, სანამ ბოლომდე არ გამოკვრივდება. გემრიელად მიირთვით!