გახვრიტეთ ქოქოსის კაკალი ღვინის გასახსნელის მეშვეობით და გადმოღვარეთ სითხე ჯამში. შემდეგ დაამტვრიეთ კაკალი და დაჭერით რბილობი. გადაიტენეთ ქოქოსის რბილობი ჯამში და ოდნავ ათქვიფეთ ხელის ბლენდერით. ქოქოსის წვენს შეურიეთ ორივე სახეობის ნაღები და შაქარი, ათქვიფეთ კარგად. მიღებული კრემი შეათბეთ ცეცხლზე, შაქრის ბოლომდე გადნობამდე. თან ურიეთ. მიღებულ კრემს დაუმატეთ ქოქოსის ათქვეფილი რბილობი, კარგად აურიეთ, გადაიტენეთ ჰერმეტულ კონტეინერში და მოათავსეთ საყინულეში 2 საათით.