თავდაპირველად მოამზადეთ მარინადი: ერთმანეთში აურიეთ და ოდნავ ათქვიფეთ ჩანგლით სოიოს სოუსი, მდოგვი, თაფლი, ზეთი, მწიკვი მარილი და ქარის ფხვნილი. დაჭერით ქათმის ფილე კუბიკებად ან მოგრძო ნაჭრებად და დაამარინადეთ მომზადებულ სოუსში 2 საათით. შემდეგ წამოაცვით ხის შამფურებზე დაჭრილი კიტრის მჟავეს მონაცვლეობით. შეწვით საშუალო ცეცხლზე ცოტაოდენ ზეთში, ან გრილზე 5-5 წუთი ყველა მხრიდან. გემრიელად მიირთვით!