ხორცი დავჭრათ პატარა ზომის ნაჭრებად და ცხელ ზეთდასხმულ ქვაბში შევწვათ, დავაყაროთ დაჭრილი ხახვი და წიწაკა. დავასხათ ღვინო და ვადუღოთ, სანამ ნახევრამდე დაშრება. შემდეგ დავუმატოთ დაბლენდერებული პამიდორი. ჩავდოთ დაფნის ფოთოლი. თუ საკმარისი სითხე არ ექნება, შეგვიძლია გადადუღებული წყალი დავუმატოთ და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ ხორცი ბოლომდე მომზადდება. ბოლოს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, სუნელები და მარილი გემოვნებით.