ზეთი და კარაქი ტაფაზე გავაცხელოთ და მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ხახვი. ხორცს გავუკეთოთ ჭრილები და ჩავუდოთ ნივრის ნაჭრები. შემდეგ ჩავდოთ ბოსტნეულთან ერთად და შევბრაწოთ. რამდენიმე წუთში დავამატოთ 250-500 (საჭიროების მიხედვით) წყალი და პამიდვრის პიურე. ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე დაახლოებით 2 საათი, ხორცის დარბილებამდე. შემდეგ დავასხათ ღვინო. წამოდუღების შემდეგ გამოვრთოთ და გარნირთან ერთად მივიტანოთ სუფრასთან.