ღუმელი 120 გრადუსზე გაახურეთ. გაჭერით ბეჭი რამოდენიმე ნაწილად. დაჭერით ხახვი, ნიორი და კანგაცლილი პამიდორი. ღრმა ქვაბში ან ტაფაში, ცოტა ზეთში დაბრაწეთ ხორცის ნაჭრები. დაამატეთ ხახვი, ნიორი, ქონდარი, დაფნა და პამიდორი. შემდეგ დაასხით ბულიონი, ჩაამატეთ მარილი, პილპილი და შედგით ღუმელში 3 სთ.ღუმელიდან გამოღებამდე 20 წუთით ადრე, ჩაამატეთ დაჭრილი სტაფილო და კამის ძირი (თუ არ გაქვთ, გამოტოვეთ)