ღვიძლი მოხარშეთ და დაჭერით ჭხირებივით, მოგრძო ნაჭრებად. კიტრი წვრილ კუბებად დაჭერით, სტაფილო გახეხეთ, კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ, ცილა მსხვილად გახეხეთ, გული წვრილად. სალათა ააწყეთ ფენებად: ჯერ ღვიძლის ნახევარი, ზემოდან გადაუსვით მაიონეზის თხელი ფენა.შემდეგ კიტრის და სტაფილოს ნაწილი, კვლავ მაიონეზი. შემდეგ გაანაწილეთ ცილა+ მაიონეზი. გაიმეორეთ ფენები თავიდან, ბოლოს მოაყარეთ გახეხილი კვერცხის გული.მარილი და პილპილი გემოვნებით დაამატეთ.