მოამზადეთ ორნაირი ჟელე ეტიკეტზე მითითებული ინსტრუქციის შესაბამისად. შედეთ მაცივარში სანამ მთლიანად არ გამაგრდება. ჟელატინს დაასხით 100 მლ წყალი , აფუების შემდეგ გავადნოთ დაბალ ცეცხლზე, არაჯანი და შაქარი ავთქვიფოთ და შევურიოთ ჟელატინი. ატამი დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად, დავტეხოთ "პეჩენია". მზა ჟელეები ამოვიღოთ ფორმიდან (ფორმის ძირი 2 წამით ცხელ წყალში ჩადეთ), დავჭრათ კუბებად. მოვამზადოთ დიდი სასალათე, რომელშიც ტორტს მოვამზადებთ. არაჟანი ჩავასხათ სასალათეში, ჩავამატოთ დაჭრილი ინგრედიენტები, ფრთხილად ამოვურიოთ. ზემოდან თანაბრად დავალაგოთ მთლიანი ფხვიერი ნამცხვრები - ეს ტორტის ძირი იქნება. შევდგათ მაცივარში რამდენიმე საათი.გადმობრუნების დროს, ზემოდან დააფარეთ დიდი თეფში, სასალათის ძირი ჩადეთ ცხელ წყალში 20 წამით და გადმოაბრუნეთ.