ქათმის ფილე დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად. ღრმა ტაფაში გავაცხელოდ ზეთი, დავამატოთ კარაქიც და დავბრაწოთ ქათმის ხორცი. დავამატოთ მარილი და პილპილიშემდეგ დავამატოთ პატარა კუბებად დაჭრილი კარტოფილი, 10 წუთის შემდეგ დაჭრილი ხახვი და წიტელი ბულგარული წიწაკა. შევწვათ ყველაფერი ერტად 10 წუთის განმავლობაში, საშუალო ცეცხლზე. ბოლოს დავამატოთ დაჭყლეტილი ნიორი, ხმელი ქონდარი, მარილი, პაპრიკა, პილპილი. გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და კერძი მზადაა.