საფუარი თბილ წყალში გახსენით და 15 წუთი დატოვეთ. ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი, შაქარი და მარილი. გაუკეთეთ შუაში ორმო და ჩაასხით ზეთი და საფუვრიანი წყალი. კარგად გადაურიეთ, გადაიტანეთ ფქვილმოყრილ მაგიდაზე და კარგად დაზილეთ. ცომი რბილი, ელასტიური და ერთგვაროვანი უნდა გახდეს.. ჩადეთ ცომი ზეთწასმულ ჯამში, თავზე გადააფარეთ და თბილ ადგილას დატოვეთ ასაფუებლად, დაახლ. 1 სთ.აფუებული ცომი 2-ად გაყავით. გააბრტყელეთ, წაუსვა წყით პამიდვრის სოუსი ან ცოტაა წყალში გახსნილი ტომატ-პასტა, მოაყარეთ ყველი, დაადეთ სასურველი ინგრედიენტები და გამოაცხეთ240 გრადუსზე 10-15 წუთი