ბადრიჯანი და ყაბაყი დავჭრათ სიფრიფანა რგოლებად. პამიდორს მოვაცილოთ კანი და დავჭრათ კუბებად. ან გამოვიყენოთ 1 ქილა საკუთარ წვენში დაკონსერვებული დაჭრილი პამიდორი. ღუმელის საშუალო ზომის ფორმას წავუსვათ ცხიმი. ჩავალაგოთ ფენებად ბადრიჯანი და ყაბაყი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, დაჭრილი ნიორი, მოვასხათ პამიდვრის ნაწილი, მოვაყაროთ ყველის ნაწილი. შემდეგ კვლავ გავიმეოროთ ფენები ხელახლა: ბადრიჯანი და ყაბაყი, პამიდორი, ბოლოს კი ყველი.შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30 წუთით Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%93%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%80%D1%8B-%D0%B8-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0/%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B8