გაახურეთ ღუმელი 160 გრადუსზე.დაგჭირდებათ ორი ერთნაირი ფორმა, 22 სმ დიამეტრით. ჩააფინეთ ქაღალდი და წაუსვით ცხიმი.200 გ შოკოლადი და კარაქი დაბალ ცეცხლზე ან ორთქლზე გაადნეთ, კარგად აურიეთ და გვერდით გადადეთ.კვერცხის გულები დაშაქარი ათქვიფეთ, შეათქვიფეთ შოკოლადიანი კარაქი. დაამატეთ დაფქული თხილი. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის ცილისგან ბეზე და ნაწილ-ნაილ შეურიეთ შოკოლადიან მასას.ჩაასხით ცომი ფორმებში და გამოაცხეთ დაახლოებით 1 საათი. მზა ბისკვიტი ჯერ ფორმებში გააგრილეთ ცოტა ხნით, შემდეგ ამოიღეთ და ბოლომდე გააციეთ. 150 გ ნაღები გაათბეთ და ჩაადნეთ შიგნით თეთრი შოკოლადი. გააციეთ მაცივარში 5-6 საათი. შემდეგ ათქვიფეთ სანამ ნაზ კრემს არ მიიღებთ.ზემოდან მოსასხმელი მინანქრისთვის, დარჩენილი შოკოლადი და ნაღები გაადნეთ.თითოეული ბისკვიტი ორად გაჭერით, წაუსვით კრემი, მათ შორის ბოლო ფენასაც, შემდეგ მოასხით შოკოლადის მინანქარი.