ბეკონი დაჭერით საშუალო ზომაზე, წიწაკა და ხახვი მსხვილად, ჩილი და ნიორი წვრილად.პამიდორს კანი გააცალეთ და გახეხეთ. შეწვით ქათმის ხორცი ტაფაში, დაამატეთ ნიორი და მოშუშეთ . გადმოიღეთ ცალკე, იგივე ტაფაში მოშუშეთ წიწაკა მაღალ ცეცხლზე, 30 წამის განმავლობაში. დაამატეთ ხახვი და ბეკონი. შემდეგ დაამატეთ დაფნა, პამიდორი და ადუღეთ 2 წუთი.შემდეგ დაამატეთ ქათამი, ჩილი, ღვინო, დააფარეთ თავზე და 15 წუთი კიდევ შუშეთ დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ დაამატეთ მარილი, პილპილი და ქონდარი. კერძი მზადაა