წიწაკას გამოვაცალოთ თესლი და სიგრძეზე 4-5 ნაჭრად დავჭრათ. დავასხათ მდურარე წყალი და გავაჩეროთ 2 წუთი. შემდეგ გადავწუროთ და გავაშროთ ხელსახოცით.ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, ორივე მხრიდან შევწვათ წიწაკის ნაჭრები. დავალაგოთ ხელსახოცზე, ზედმეტი ცხიმისგან დასაწდობად. გაცივების შემდეგ კანი გავაცალოთ.მოვამზადოთ გულსართი: შევურიოთ ერთმანეთს ნიგოზი, აჯიკა, დაჭრილი ქინძი, წყალი და ავურიოთ. თუ საჭიროა, დავამატოთ მარილიც.დავადოთ გული წიწაკის ნაჭრებს და გადავახვიოთ.მოვრთოთ ბროწეულით და ქინძის ფოთლებით.