თუ ყველი ჩედარი არ გაქვთ, ჩაანაცვლეთ სხვა ყველით, რომელიც ადვილად რბილდება და დნება (გაუდა, სულგუნი...)ქათმის ფილე მოხარშეთ და დაჭერით კუბებად. ბროკოლი მოწალეთ 1-2 წუთი მარილიან მდუღარე წყალში, გადაწურეთ და დაჭერით. შეურიეთ ერთმანეთს ბროკოლი, ქათმის ხორცი, არაჟანი, მარილი, პილპილი და გახეხილი ყველი.ცომი გაშალეთ და მიეცით მართკუთხა ფორმა. შუა ზოლზე დადეთ გულსართი, გვერდები ჩაუჭერით ლენტებად და ზემოდან გადაწანით ერთმანეთში.წაუსვით ათქვეფილი კვერცხი, მოაყარეთ ცოტა ყველი და როზმარინის ფოთლები (თუ არ გაქვთ, ეს ეტაპი გამოტოვეთ). გამოაცხეთ 180 გრადუსზე, დაახლოებით 30-40 წუთი, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს.