ნიგოზი და ნიორი ხორცსაკეპში გავატაროთ, შემდეგ თანდათანობით ვასხათ გადადუღებული წყალი. მოვურიოთ. უნდა მივიღოთ საშუალო სისქის მასა. დავამატოთ გემოვნებით სუნელები: უცხო სუნელი, ქინძი, მარილი, პილპილი. შეგვიძლია სულ ცოტა მშრალი აჯიკაც გავურიოთ.თევზის ნაჭრები შევწვათ ტაფაზე, შევაშროთ ზედმეტი ცხიმი ხელსახოცით, ჩავალაგოთ ღრმა ჭურჭელში და დავასხათ სოუსი. გავაჩეროთ მაცივარში 20-30 წუთი, რათა გემო უკეთ გაუჯდეს.მზა კერძი ბროწეულის მარცვლებით მოვრთოთFish in bazhe - traditional Georgian walnut sauce