რუსი კონდიტერის მიერ შექმნილი მარმარილოს ტორტები, რომელმაც მსოფლიო დაიპყრო! - Gemrielia.ge

რუსი კონდიტერის მიერ შექმნილი მარმარილოს ტორტები, რომელმაც მსოფლიო დაიპყრო!


ოლგამ საოცარი სარკისებური მინანქრის ერთ-ერთი რეცეპტიც გაამხილა.
GEMRIELIA
ინგრედიენტები:


20 გ ჟელატინის ფხვნილი;

120 მლ წყალი;

300 გ გლუკოზა;

300 გ შაქარი;

200 გ შედედებული რძე;

400 გ შოკოლადი (თეთრი, რძიანი ან შავი);

საკვები საღებავები;
GEMRIELIA

მომზადება:

გახსენით ჟელატინი 60 მლ წყალში;

დანარჩენ 60 მლ წყალში გახსნით შაქარი და გლუკოზა, აადუღეთ დაბალ ცეცხლზე;

გადმოდგით სიროფი ცეცხლიდან და დაუმატეთ წყალში გახსნილი და უკვე გაფუებული ჟელატინი;

დაუმატეთ შედედებული რძე;

მოასხით გამდნარი შოკოლადი და სანამ ტორტს მოასხამდეთ, შეათბეთ გაზზე 35 გრადუსამდე, მოასხით მზა ტორტს.
GEMRIELIA

GEMRIELIA

GEMRIELIA

GEMRIELIA