ყველა დიასახლისს კატლეტის მომზადების თავისი საიდუმლო აქვს... ჩვენც გვაქვს თქვენთვის რამდენიმე წესი!
გთავაზობთ რამდენიმე ხრიკს, რომლის გათვალისწინებითაც უგემრიელესი წვნიანი და ფუნფულა კატლეტები გამოგივათ:
საუკეთესოა, თუკი 3 სახეობის ხორცის ფარშს შეურიევთ: ღორის, საქონლის, ცხვრის.
რძეს ფარშში ნუ დაუმატებთ! გამოიყენეთ მხოლოდ თბილი ანადუღარი წყალი.
ფარშში კვერცხის დამატებისას, მხოლოდ გული გამოიყენეთ.
ხახვი არ დაგენანოთ – თუ გსურთ, რომ კატლეტი უფრო წვნიანი გამოვიდეს.
პური შეგიძლიათ შეცვალოთ ნებისმიერი ბოსტნეულით: კომბოსტოთი, კარტოფილით, სტაფილოთი.
საფანელად შეგიძლიათ გამოიყენოთ დაფქული გახუხული ორცხობილა ან ფქვილი.
კატლეტებს ფორმა სველი ხელებით მიეცით და მაშინვე დადეთ გახურებულ ტაფაზე.
შეგიძლიათ კატლეტები ათქვეფილ ცილაში ამოვალოთ, ასე განსაკუთრებულად გემრიელი და წვნიანი გამოვა...