არომატული ძმარი საკუთარი ხელით - ნებისმიერი სალათის შესაკმაზად!
სუფთა ბოთლებში, რომელსაც ჰერმეტულად ეხურება საცოებები ჩატენეთ გარეცხილი და გამშრალი კამა და ქორფა წიწაკა ჩილი.
ასევე ლიმონის ცედრა და ბაზილიკის ფოთლები.
ჩაასხით 9 %-იანი ძმარი მინანქრის ან მინის ცეცხლგამძლე ქვაბში, დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. ცხელ-ცხელი ჩაასხით ბოთელაბში, დააფარეთ მაშინვე მჭიდროდ საცობი და შეინახეთ 2 კვირა ბნელ ადგილას.