არომატული ძმარი საკუთარი ხელით - ნებისმიერი სალათის შესაკმაზად!

სუფთა ბოთლებში, რომელსაც ჰერმეტულად ეხურება საცოებები ჩატენეთ გარეცხილი და გამშრალი კამა და ქორფა წიწაკა ჩილი.

ასევე ლიმონის ცედრა და ბაზილიკის ფოთლები.

ჩაასხით 9 %-იანი ძმარი მინანქრის ან მინის ცეცხლგამძლე ქვაბში, დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. ცხელ-ცხელი ჩაასხით ბოთელაბში, დააფარეთ მაშინვე მჭიდროდ საცობი და შეინახეთ 2 კვირა ბნელ ადგილას. 

მასალის გამოყენების პირობები
30 აგვისტო, 2017 04:46 p.m.
ნანახია: 3951