როგორ გავაკეთოთ მარტივად დამარილებული ქაშაყისგან ფილე?

ექსპერტის მასტერკლასი მარილიანი ქაშაყის ფხებისგან გასარჩევად. ეს გახლავთ უმარტივესი მეთოდი, რომელიც დაგეხმარებათ 5 წუთში გააკეთოთ თევზისგან ფილე.

 

დაგჭირდებათ:

1 დამარილებული ქაშაყი

 

მომაზდება:

 

აიღეთ ბასრი დანა, მოაჭერით თევს თავი ფარფლებს ქვემოთ, მოაჭერით ასევე კუდი.

 

დაიჭირეთ დანა საჭრელი დაფის ზედაპირის გასწვრივ, თევზის ხერხემლის ოდნავ ზევით. თევსი დაიდეთ მეორე ხელისგულზე და მოაჭერით ერთი მხიდან ფილე.

 

 

მოაჭერით მეორე  ფილეს ხერხემალი ისე, რომ ფილე არ გაიჭრას.

 

 

გაატარეთ დანა ხერხემლის ფხებს ქვეშ. მოაჭერით ფხები მუქი ფერის აპკთან ერთად.

 

 

ახლა დააფიქსირეთ დანით თევზის კანის კიდე და ხელით გაქაჩეთ კანი.

 

ერთ-ერთ ფილეზე დარჩა ფარფლი. გადატეხეთ ფარფლი, ასე კანს უფრო მარტივად ააცლით.

 

ფილე მზად არის, დაჭერით საჭმელად მოსახერხებელი სიდიდის ნაჭრებად და გემრიელად მიირთვით.

 

მასალის გამოყენების პირობები
22 ივნისი, 2018 07:22 p.m.
ნანახია: 1492