პომიდორი და მისი საწებელი კუჭის და ნაწლავის კიბოს განვითარების რისკს ამცირებს

ვალენსიის უნივერსიტეტის მეცნიერებმა გამოარკვიეს როგორ მოქმედებს პომიდორი ადამიანის ორგანიზმზე უმი სახით და თერმული დამუშავების შემდეგ. აღმოჩნდა რომ სოუსებში დამატებული ჩათუშული პომიდორი გაცილებით სასარგებლოა, რადგანაც თერმული დამუშავების პროცესში ის ინარჩუნებს ლიკოპენს.

 

კიდევ რა სარგებლობა მოაქვს ჩვენი ორგანიზმისთვის პომიდორს და მისგან მომზადებულ საწებლებს,იხილეთ საიტზე mkurnali.ge

მასალის გამოყენების პირობები
6 სექტემბერი, 2018 02:10 p.m.
ნანახია: 3265