კრემ ბრულე
კრემ ბრულე
ამ ნუგბარს ჯერ კიდევ 400 წლის წინ ამზადებდნენ ბრიტანეთში. კრემ-ბრულე პირველად მომზადდა კემბრიჯის წმინდა სამების კოლკეჯში და მაშინვე მოიპოვა დიდი პოპულარობა. თავიდან იგი ცნობილი იყო, როგორც "ტრინიტი ქრიმ", მაგრამ მოგვიანებით, როდესაც მთელ მსოფლიოში გავრცელდა, შეიძინა სხვა სახელწოდება.

]კრემ-ბრულე (fr.: crème brûlée) - მოხარშული კრემი კარამელის ქერქით.
მასალის გამოყენების პირობები
31 მარტი, 2017 07:06 p.m.
ნანახია: 3975