წიწაკის ჯემი - თამარ მეარაყიშვილის უჩვეულო რეცეპტი
წიწაკის ჯემი - თამარ მეარაყიშვილის უჩვეულო რეცეპტი

ბოლო დროს, წიწაკის ჯემი დიდი პოპულარობით სარგებლობს. თუკი ჯერ კიდევ არ გიცდიათ მისი მომზადება,  გთავაზობთ ოკუპირებულ ახალგორში მცხოვრები სამოქალაქო აქტივისტის თამარ მეარაყიშვილისეულ რეცეპტს:

 

 

500 გრ ვაშლის ძმარი და შაქარი ავადუღოთ. წვრილად დაჭრილი მწარე წიწაკა ( დაახლოებით 200გ) და ბულგარული (დაახლოებით 100გ)  ჩავყაროთ. ვადუღოთ  7-10 წუთი, გავაგრილოთ,კიდევ ავადუღოთ. საბოლოოდ,უნდა მივიყვანოთ ჟელეს კონსისტენციამდე.

 

გემრიელად მიირთვით!

მასალის გამოყენების პირობები
25 სექტემბერი, 2019 11:57 a.m.
ნანახია: 546