„მაყურებელი შოკში ჩავარდება!“ - რას გვპირდებიან "მასტერშეფის" ნახევარფინალში კონკურსანტები?
მხოლოდ ორი დღე გვაშორებს ქვეყნის ყველაზე პოპულარული კულინარიული შოუს „მასტერშეფის“ ნახევარფინალამდე, სადაც ოთხი კონკურსანტი ფინალის სამი საგზურისთვის იბრძოლებს.
AMBEBI.GE ნახევარფინალისტებს დაუკავშირდა, რათა გაერკვია, როგორი მოლოდინები აქვთ და რას პირდებიან მაყურებელს 22 დეკემბერს, 22:00 საათზე.
როგორც კონკურსანტებმა გვითხრეს, ყველაზე დაძაბული ბრძოლა გველოდება. ასევე, გაგვიმხილეს, რომ ნახევარფინალში ის მოხდება, რასაც მაყურებელი ყველაზე ნაკლებად ელის...
მარტა ბარამიძე: "ისეთი დაძაბული ამბები ელოდება მაყურებელს, რომ შოკში ჩავარდებიან. როგორც ანონსში ნახეთ, შეფების კერძებს ვამზადებთ. ზუსტად ვიცით, რომ ეს იქნება ყველაზე რთული დავალება, რაც კი მთელი სეზონის განმავლობაში ყოფილა.
არის რამდენიმე მონაწილე, რომლებსაც ჩემზე გაცილებით დიდი გამოცდილება აქვთ და მათთან შეჯიბრება უფრო რთულია. მაგალითად, ნუცა საფრანგეთში მუშაობდა, გაგა შეფ-მზარეულია და თავიანთ ტექნიკებს იყენებენ. თუმცა, „მასტერშეფში“ ყველაფერი შეიძლება მოხდეს... შეუძლებელია იმის ვარაუდი, ვინ გახდება ფინალისტი და ბოლოს ვინ გაიმარჯვებს.
დიმუ მენაბდე: "ოთხნი დავრჩით და კონკურენცია დიდია, რთულია იმის თქმა, რომელია საუკეთესო. ყველას გვაქვს ძლიერი და სუსტი მხარეები, რომლებსაც შოუს განმავლობაში კარგად ხედავდა მაყურებელი.
შოუს დასაწყისში სხვა სტრატეგია მქონდა არჩეული (რომელმაც, პრინციპში, გაამართლა), არ ვაკეთებდი სტანდარტულ კერძებს, ექსპერიმენტებს ვატარებდი და შეიძლება, მაგის გამო ვიღაცებს მიაჩნდათ, რომ სუსტი ვიყავი, მაგრამ მე ასე არ ვთვლი. ჩემგან კიდევ ბევრ რაღაცას, უფრო განსხვავებულ მიდგომასა და ტექნიკას ნახავთ.
ვფიქრობ, ნახევარფინალში ჩემი ძლიერი მხარე და უპირატესობა ისაა, რომ მარტივად ვსწავლობ რაღაცებს, ამიტომ, სხვებთან შედარებით, დავალება უნდა გამიადვილდეს. ჩემი მიზანი ფინალში გადასვლა და გამარჯვებაა.
გაგა ვარდანიძე: "მართალია, წინა ეპიზოდში პატარა ჩავარდნა მქონდა, მაგრამ ერთი ძალიან კარგი დადებით თვისება მაქვს - როდესაც ვეცემი, არ ვნებდები, უფრო ბრძოლისუნარიანი ვხდები და მალევე ვცდილობ წამოდგომას.
ყველაფერი, რაც კი ნახევარფინალამდე გავიარეთ, მარტივად მეჩვენება. ახალი დავალება ნამდვილად რთულია; ჩვენი კრეატივი, ცოდნა და ტექნიკა მაქსიმალურად უნდა გამოვიყენოთ. ეს ტური კარგად აჩვენებს, რეალურად ვის შეუძლია სამზარეულოში დგომა.