კვერცხის მოხარშვა - ისეთი როგორიც გვიყვარს - Gemrielia.ge

კვერცხის მოხარშვა - ისეთი როგორიც გვიყვარს

გემოვნება ხომ ყველას განსხვავებული გვაქვს: ზოგს თოხლო უყვარს, თხევადი ქარვისფერი გულით და ნაზი ცილით, ზოგი საშუალოდ მოხარშულს აღმერთებს, ზოგი მხოლოდ და მხოლოდ მაგრად მოხარშულზეა თანახმა.  

შემოთავაზებული ფოტო-ინსტრუქცია ნამდვილად დაგვეხმარება საუკეთესო შედეგის მიღებაში.

ყველაზე ნაზი, თხევადი, თოხლო კვერცხის მოსახარშად მხოლოდ 2 წუთი დუღილია საჭირო. 4 წუთიანი დუღილის დროს კვერცხის გული კვლავ თხევადი რჩება, თუმცა ცილა შედარებით მკვრივია.  თუ  დამატებით კიდევ 2 წუთსვხარშავთ ნაზ, კრემოვან გულს მივიღებთ, 8 წუთიანი დუღილის შემდეგ, კვერცხი, ფაქტობრივად კარგადაა მოხარშული, თუმცა კულინარიაში, ტერმინი "მაგრად მოხარშული"  კვერცხის 10 წუთიან დუღილს გულისხმობს.
GEMRIELIA