"წიწიბურის შესახებ მცდარი ინფორმაციაა გავრცელებული" - რისთვის არის ის სინამდვილეში სასარგებლო და რომელ საკვებთან ერთად უნდა მივიღოთ
წიწიბურა ბევრი ადამიანისათვის საყვარელი პროდუქტია. საზოგადოების ნაწილი კი მას ანემიის წინააღმდეგ ეფექტურ საშუალებად თვლის. აქვს თუ არა მას ეს ეფექტი და რა კომბინაციითაა მისი მირთმევა უმჯობესი, ექიმი ნუტრიციოლოგი, კვების ეროვნული ცენტრის დირექტორი მარი მალაზონია გადაცემაში "პირადი ექიმი" საუბრობს:
"არ ვიცი, საიდან გავრცელდა ინფორმაცია, რომ წიწიბურა ანემიის წინააღმდეგ ეფექტური საშუალებაა. ის არ გახლავთ რკინის მთავარი წყარო. წიწიბურა B ჯგუფის ვიტამინებს შეიცავს, განსაკუთრებით პირიდოქსინსა და B6 ვიტამინს. გააგრძელეთ კითხვა....