1 ხრიკი და სახლში გამომცხვარი ფუნთუშები თქვენს საყვარელ საკონდიტროში ნაყიდს დაემსგავსება - Gemrielia.ge

1 ხრიკი და სახლში გამომცხვარი ფუნთუშები თქვენს საყვარელ საკონდიტროში ნაყიდს დაემსგავსება

 

სახლში მომზადებულ გემრიელობას რა შეედრება, ხშირად, ერთადერთი რაც მას აკლია არის შეფერილობა და სიპრიალე ისეთი, როგორიც საკონდიტრო ნაწარმს აქვს. გამოცდილი დიასახლისები გვიზიარებენ რამდენიმე რეცეპტს მსგავსი ეფექტის მისაღებად:

 

 

 

1. ყვითელი ყვავილი უნდა ჩაყარეთ ზეთში და ბნელ ადგილას შეინახეთ 2 კვირა, შემდეგ წაუსვით მზა ფუნთუშას.

 

 

2. კვერცხის გულს დაუმატეთ მაიონეზი და ოდნავ წყალი, სულ ესაა კონდიტერიაში. მკვეთრი ფერი იმიტომ აქვს ფუნთუშას, რომ შეგრილებულს კარამელიზირებული სიროფი აქვს გადასმული და სიპრიალეს მატებს.

 

 

3. ერთი შეკვრა ჩაის დაუმატეთ 3-4 ჩ/კ შაქარი და 60-70 გრამი ადუღებული წყალი. გაადნეთ შაქარი, გააცივეთ და ისე წაუსვით თავზე.

 

 

4. 1 კვერცხის გული და 1ს/კ არაჟანი ერთმანეთში აურიეთ, შეგიძლიათ წაუსვათ როგორც ფუნთუშას, ასევე პურს.  

 

 

5. შაქარი დაწვით, როდესაც შეგრილდება დაასხით რძეში ათქვეფილი კვერცხის გული და მიიღებს საკონდიტრო შეფერილობას. 

 

საუკეთესო ფუნთუშების რეცეპტები იხილეთ აქ...