შეინახეთ სიმინდი ქილებში და მიირთვით წელიწადის ნებისმიერ დროს
ყველასათვის საყვარელი სიმინდის მირთმევა წელიწადის ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ. ქალბატონი ლუიზა მამესწარაშვილი გვიზიარებს გამოცდილ მეთოდს, სიმინდის შესანახად:
კარგად მოხარშეთ ტარო და ჩააწყვეთ 3 ლიტრიან ქილებში, თავში მოათავსეთ 3 ცალი ასპირინი და დაასხით ახლად ადუღებული წყალი. გაასტერილეთ 2 საათით. მოხუფეთ და შეინახეთ.
როდესაც გახსნით, გადმოადუღეთ და გემრიელად მიირთვით.
ასევე, შეგიძლიათ ჩვეულებრივად გაყინოთ მოუხარშავი სიმინდი და მიირთვათ მაშინ, როცა მოგინდებათ.