აქამდე ვხარშავდი, თურმე უმი უფრო სასარგებლოა - 5 პროდუქტი, რომლებიც არ უნდა მოხარშოთ
ბევრი პროდუქტი მომზადების შემდეგ თავის სასარგებლო თვისებას კარგავს. ტემპერატურის ზემოქმედება ვიტამინების დარღვევას იწვევს, რაც კერძის საბოლოო დადებით ეფექტს ამცირებს. არსებობს რამდენიმე პროდუქტი, რომელთა მიღება უმი სახით სასარგებლოა. სიამ შეიძლება გაგაოცოთ.
სჯობს უმი მიირთვათ
პირველ რიგში, დიეტოლოგები გირჩევენ, რომ ოსპის, წითელი ბულგარული წიწაკის, შვრიის ფაფის, ყვავილოვანი კომბოსტოს მომზადებაზე უარი თქვათ. ასევე სელის ზეთის თერმულ დამუშავებაზე უარი უნდა თქვათ.
შვრია ნაწლავების და კუჭის მუშაობაზე დადებით გავლენას ახდენს. ამ პროდუქტის რეგულარული მიღება სახის კანის მდგომარეობასაც აუმჯობესებს.