ასე აკეთებენ ელიტურ რესტორნებში: 11 ხრიკი, რომელიც ხილსა და ბოსტნეულს სიქორფეს დიდხანს შეუნარჩუნებს! - Gemrielia.ge

ასე აკეთებენ ელიტურ რესტორნებში: 11 ხრიკი, რომელიც ხილსა და ბოსტნეულს სიქორფეს დიდხანს შეუნარჩუნებს!

 

დამწყები დიასახლისები ხშირად მაცივარში შეხედვისას, აღმოაჩენენ ხოლმე პროდუქტებს, რომლებიც გაფუჭებას იწყებს ან უკვე გაფუჭებულია. ამ უსიამოვნების თავიდან ასაცილებლად, გთავაზობთ რამდენიმე ნაცად ხრიკს, რომლებიც ხილსა და ბოსტნეულს დიდხანს შეუნარჩუნებს სიქორფეს.

 

 

 

 

 

პროდუქტების მაცივარში შენახვა

 

 

ბულგარული წიწაკა

 

 

 

 

გამოცდილმა მზარეულებმა იციან, რომ ბულგარული წიწაკა განსაკუთრებულად უნდა შეინახო: შეახვიო თითოეული ქაღალდის ხელსახოცში. 

 

 

მარწყვი

 

 

 

მარწყვის შენახვა დიდად არ განსხვავდება წიწაკის შენახვისგან. რა თქმა უნდა, თითოეული ნაყოფის ცალ-ცალკე შეფუთვა არ არის საჭირო, საკმარისია, ჯამში ჩააფინოთ ხელსახოცები.

 

 

ბადრიჯანი

 

 

 

 

ეს ბოსტნეული ძალიან მგრძნობიარეა ტემპერატურისა და სინათლის ცვალებადობისადმი. ამიტომ უნდა შეინახოთ მაცივარში მწკრივად და დააფაროთ ტომრის ნაჭერი.

 

 

კიტრი

 

 

 

 

 

მოათავსეთ კიტრი პოლიეთილენის პარკში და დააფარეთ სველი მარლა, რათა დიდხანს გაგიძლოთ. გააგრძელეთ კითხვა...