როგორ მოვამზადოთ მოხალული მუხუდო სახლში – მარტივად და გემრიელად
ალბათ, ყველას უყვარს მოხალული მუხუდო, მას ხშირად მზა სახით ვყიდულობთ, მაგრამ მისი მომზადება სახლში, თავადაც შეგიძლიათ, გიზიარებთ მკითხველების 3 უმარტივეს რეცეპტს:
„ამოავლეთ მარილში და პაპრიკაში. გამოაცხვეთ 20 წუთით, 180 გრადუსზე“ – ქეთევან ჟორდანია.
„წინასწარ დაალბეთ მთელი ღამით. მოხალეთ ტაფაზე, ცოტა ზეთში, მარილითა და სუნელებით, სანამ არ გამოშრება“ – ნათია ლაჭაშვილი.
„მარილი, პაპრიკა, ცოტა წითელი წიწაკა – თუ ცხარე გიყვართ, ასევე დაფქული ნიორიც უხდება, პერგამენტზე გააფინეთ, მოათავსეთ ღუმელში და სულ ესაა“ – ნატალია თავბერიძე.