„ეს უნიკალური მწვადის ვერსია მხოლოდ ჰერეთში შემოინახეს ინგილოებმა“ - ესმა კუნჭულია თავის გამომწერებს უნიკალურ რეცეპტს უზიარებს
ცნობილი კულინარი ესმა კუნჭულია აგრძელებს ძველი ქართული რეცეპტების აღმოჩენას და თავის გამომწერებს რეცეპტს უზიარებს.
„1. შინდობის დროს მზადდება - ჟევე, შინდის ჟევე! მწიფე შინდს დასჭყლეტენ, საცერში გაატარებენ და წამოადუღებენ. უმატებენ მხოლოდ მარილს, წიწაკას და ნიახურს. ინახავდნ ქილაში!!
2. საახალწლოდ ღორებს კლავენ. სამწვადეს ჭრიან და შინდის ჟევეში ერთი კვირა ინახავდნ - ახლა მინის ქილებში, ადრე - თიხის ქილებში;
შინდში დამჟავებულ მწვადს ერთი კვირის შემდეგ, შამფურზე წვავენ;
ასევე ერთი უნიკალური მწვადის რიტუალი-ვერსია უწერია ზაქარია ედილს, რომელზეც გავვოცდი და შემდეგ და შემდეგ გიამბობთ!!!“