აპოხტი, ქადა და ჰალვა - მესხური ტრადიციული კერძების სამეული (+ რეცეპტები)
ისევე როგორც საქართველოს ნებისმიერი კუთხე, ტრადიციული კერძებით სამცხე-ჯავახეთიც გამორჩეულია. მესხური სამზარეულო მრავალფეროვანი და გემრიელი კერძებით ხასიათდება. წარმოგიდენთ სამ ტრადიციულ კერძს, რომელსაც მესხები ოჯახური რეცეპტების მიხედვით, საუკუნეებია ამზადებენ.
აპოხტის ხინკალი
მასალა ცომისთვის:
- ფქვილი 1კგ.
- კვერცხი 1ც.
- მარილი გემოვნებით.
შიგთავსი:
- აპოხტი 1კგ.
- ნიორი და შავი პილპილი გემოვნებით.
მომზადება:
ისევე როგორც საქართველოს ნებისმიერი კუთხე, ტრადიციული კერძებით სამცხე-ჯავახეთიც გამორჩეულია. მესხური სამზარეულო მრავალფეროვანი და გემრიელი კერძებით ხასიათდება. წარმოგიდენთ სამ ტრადიციულ კერძს, რომელსაც მესხები ოჯახური რეცეპტების მიხედვით, საუკუნეებია ამზადებენ... გააგრძელეთ კითხვა