აპოხტი, ქადა და ჰალვა - მესხური ტრადიციული კერძების სამეული (+ რეცეპტები) - Gemrielia.ge

აპოხტი, ქადა და ჰალვა - მესხური ტრადიციული კერძების სამეული (+ რეცეპტები)

 

ისევე როგორც საქართველოს ნებისმიერი კუთხე, ტრადიციული კერძებით სამცხე-ჯავახეთიც გამორჩეულია. მესხური სამზარეულო მრავალფეროვანი და გემრიელი კერძებით ხასიათდება. წარმოგიდენთ სამ ტრადიციულ კერძს, რომელსაც მესხები ოჯახური რეცეპტების მიხედვით, საუკუნეებია ამზადებენ.

 

აპოხტის ხინკალი

 


მასალა ცომისთვის:

 

  • ფქვილი 1კგ.
  • კვერცხი 1ც.
  • მარილი გემოვნებით.

 

შიგთავსი:

  • აპოხტი 1კგ.
  • ნიორი და შავი პილპილი გემოვნებით.

 

მომზადება:


ისევე როგორც საქართველოს ნებისმიერი კუთხე, ტრადიციული კერძებით სამცხე-ჯავახეთიც გამორჩეულია. მესხური სამზარეულო მრავალფეროვანი და გემრიელი კერძებით ხასიათდება. წარმოგიდენთ სამ ტრადიციულ კერძს, რომელსაც მესხები ოჯახური რეცეპტების მიხედვით, საუკუნეებია ამზადებენ... გააგრძელეთ კითხვა