ბოსტნეული, რომელიც ჯობია ცხიმში დამუშავდეს - სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი გვიხსნის, როგორ უნდა მოვამზადოთ სტაფილო - Gemrielia.ge

ბოსტნეული, რომელიც ჯობია ცხიმში დამუშავდეს - სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი გვიხსნის, როგორ უნდა მოვამზადოთ სტაფილო

იცოდით, რომ სტაფილოს სასარგებლო თვისებების სრულად მისაღებად ის ცხიმში უნდა დამუშავდეს? სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი, დოქტორანტი მარიამ ჩაჩუა გვასწავლის, როგორ უნდა დავამუშაოთ სტაფილო ისე, რომ შევინარჩუნოთ ყველა ვიტამინი.