როგორ შევწვათ გოჭი ღუმელში, რომ კნაწუნა და გემრიელი გამოვიდეს
შემწვარი გოჭი საოცრად გემრიელი შესანიშნავი კერძია საშობაოდ თუ სააღდგომოდ. გიზიარებთ მისი სახლში მომზადების რეცეპტს:
დაგჭირდებათ:
- გოჭი;
- მარილი;
- ნიორი: 2 თავი;
- ყავისფერი შაქარი: 1 ს.კ;
- სხვადასხვა საყვარელი მწვანილი: 3 მუჭა (როზმარინი, სალბი ("შალფეი"), ოხრახუში და ა.შ.);
- შავი პილპილი: 10 მარცვალი;
- წიწაკა: 10 მარცვალი;
- დაფნის ფოთოლი: 7 ც;
- ზეთი: 2 ს.კ;
- გამდნარი კარაქი
მომზადების წესი იხილეთ აქ