როგორ შევწვათ გოჭი ღუმელში, რომ კნაწუნა და გემრიელი გამოვიდეს - Gemrielia.ge

როგორ შევწვათ გოჭი ღუმელში, რომ კნაწუნა და გემრიელი გამოვიდეს

შემწვარი გოჭი საოცრად გემრიელი შესანიშნავი კერძია საშობაოდ თუ სააღდგომოდ. გიზიარებთ მისი სახლში მომზადების რეცეპტს:

დაგჭირდებათ:

  • გოჭი;
  • მარილი;
  • ნიორი: 2 თავი;
  • ყავისფერი შაქარი: 1 ს.კ;
  • სხვადასხვა საყვარელი მწვანილი: 3 მუჭა (როზმარინი, სალბი ("შალფეი"), ოხრახუში და ა.შ.);
  • შავი პილპილი: 10 მარცვალი;
  • წიწაკა: 10 მარცვალი;
  • დაფნის ფოთოლი: 7 ც;
  • ზეთი: 2 ს.კ;
  • გამდნარი კარაქი

მომზადების წესი იხილეთ აქ