როგორ გარეცხოთ და გავასუფთავოთ სოკო სწრაფად
სოკოს გასუფთავება ხელოვნებაა. გარდა იმისა, რომ თქვენ უნდა გეყოთ მოთმინება ამ ერთფეროვანი დამღლელი აქტივობისთვის, თქვენ უნდა გააკეთოთ ეს სწორად! წინააღმდეგ შემთხვევაში, არსებობს რისკი, რომ სოკომ დაკარგოს გემო, ამავდროულად შესაძლოა მოიწამლოთ.
1. სოკო შესანიშნავად შთანთქავს წყალს და კარგავს გემოს. გააჩერეთ სოკო რამდენიმე წამის განმავლობაში გამდინარე წყლის ქვეშ, შემდეგ კი სწრაფად შეამშრალეთ ქაღალდის ხელსახოცით. თქვენ ერთდროულად გაასუფთავებთ მას და შეუნარჩუნებთ არომატს.
2. არ დაგავიწყდეთ ფეხის დაბოლოების მოჭრა. დაიმახსოვრეთ, რაც უფრო დიდხანს იქნება სოკო მაცივარში, მით მეტი ნაწილის მოჭრა მოგიწევთ. როგორც არ უნდა სცადოთ სოკოს მომზადება, გამხმარი, დაჭყლეტილი ქსოვილი მაინც არ გაუმჯობესდება.
3. სოკოს ფეხზე მდებარე "კაბა" აბსოლუტურად უვნებელია და საკმაოდ ვარგისია მოხმარებისთვის. თუ გინდათ, დატოვეთ, მაგრამ შეგიძლიათ მოჭრაც - ეს ყველაფერი თქვენს ესთეტიკურ გემოვნებაზეა დამოკიდებული... გააგრძელეთ კითხვა