თუ მაგარი და ბებერი სატაცური იყიდეთ, არ გადაყაროთ! ჩვენ გასწავლით, როგორ უნდა მოიქცეთ
ახლა, სატაცურის სეზონია. გემრიელი და სასარგებლო სატაცური ბევრს უყვარს. თუ შემთხვევით სატაცური ძალიან მაგარი გამოდგა, ნუ იჩქარებთ მის გადაგდებას.
როგორ მოვამზადოთ მწვანე სატაცური:
სატაცური ადვილად მოსამზადებელია, მაგრამ ასევე ძალიან ადვილად ფუჭდება. პირველ რიგში, თქვენ უნდა იცოდეთ მისი გარჩევა. ახალგაზრდა და წვნიანი სატაცური უბრალოდ უნდა გარეცხოთ, შემდეგ შეწვათ, ან გამოაცხოთ.
სატაცურის ბოლოებს გადატეხავენ იქ, სადაც გადაღუნვისას ბუნებრივად ტყდება. მაგრამ თუ არ გსურთ მისი გადაყრა, შეგიძლიათ ბოსტნეულის საფცქვნელით გაფცქვნათ, დაჭრათ და ბოსტნეულთან ერთად ჩაშუშოთ.
ახალგაზრდა სატაცურის გარჩევა ძველისგან ძალიან ადვილია. რაც უფრო თხელია ღერო, მით უფრო ახალგაზრდაა სატაცური და პირიქით... განაგრძეთ კითხვა