როგორ დაამარინადოთ წვნიანი და არომატული სამწვადე სომხურად - Gemrielia.ge

როგორ დაამარინადოთ წვნიანი და არომატული სამწვადე სომხურად

არაფერი ჯობს ოჯახთან ან მეგობრებთან ერთად ბუნებაში, ან თუნდაც საკუთარ ეზოში მწვადის შეწვას. ჩვენ გეტყვით, თუ როგორ უნდა მოამზადოთ ნამდვილი სომხური მწვადი. ისე, რომ კერძი აღმოჩნდეს არა უბრალოდ გემრიელი, არამედ ძალიან წვნიანი და სურნელოვანი. არსებობს გარკვეული ნიუანსები, რომელიც გასათვალისწინებელია. წინააღმდეგ შემთხვევაში, მწვადი არ იქნება სრულყოფილი.

შემადგენლობა:

  • 5 კგ ღორის კისერი;
  • 4 ხახვი;
  • 150 მლ წყალი;
  • ცოტა დაფქული შავი პილპილი;
  • მარილი, პაპრიკა, ციტრონი (სანელებელი), ბაზილიკი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

პირველ რიგში ხორცი დაჭერით სტანდარტული ზომის ნაჭრებად. შემდეგ ჩაყარეთ ისინი კონტეინერში, სადაც ყველაფერს დაამარინადებთ.

xorci1-1689752424.jpg

ხორცს დაუმატეთ მარილი სათანადო რაოდენობით, ასევე დაამატეთ დაფქული შავი პილპილი და პაპრიკა. გირჩევთ ციტრონის დამატებას ნამდვილ სომხურ მწვადში. ეს არომატული სუნელი მარინადს წარმოუდგენელს გახდის. ჩვენ გირჩევთ დაამატოთ ცოტა ბაზილიკიც...განაგრძეთ კითხვა