ტოპ 3 საუკეთესო კრემი „მედოკისთვის“: მოხარშული, არაჟნის და შესქელებული რძით - ნახეთ როგორ უნდა მოამზადოთ სწორად
სურნელოვანი თაფლის ნამცხვარი თითქმის ყველას უყვარს. ვინც ამ ტორტს აცხობს, იცის, რომ მისი გემო სწორ კრემზეა დამოკიდებული. შეინახეთ სამი რეცეპტი უგემრიელესი შიგთავსისთვის.
არაჟნის კრემი:
თუ არაჟანი სქელია, შეგიძლიათ უბრალოდ შეურიოთ შაქრის ფხვნილს და კრემი მზად არის. უფრო თხევად არაჟანში კი ასხამთ ათქვეფილ ნაღებს.
ინგრედიენტები:
- 700 გ. არაჟანი მინიმუმ 20% ცხიმის შემცველობით;
- 200 გ. ნაღები მინიმუმ 33% ცხიმის შემცველობით;
- 200 გ. შაქრის პუდრა.
მომზადების წესი:
კრემის მოსამზადებლად ცივი არაჟანი უნდა შეურიოთ ცივ ნაღებს, შაქრის პუდრას და ათქვიფოთ, სანამ მასა შესამჩნევად შესქელდება და ფორმას არ შეინარჩუნებს. ამას შეიძლება 5-7 წუთი დასჭირდეს, ეს ყველაფერი მიქსერის სიმძლავრეზეა დამოკიდებული.
შესქელებული რძით:
ეს კრემი არის მკვრივი და შესაფერისია თხელი ფენებისთვის. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ნამცხვარი შეიძლება მშრალი გამოვიდეს. გარდა ამისა...განაგრძეთ კითხვა