ტოპ 3 საუკეთესო კრემი „მედოკისთვის“: მოხარშული, არაჟნის და შესქელებული რძით - ნახეთ როგორ უნდა მოამზადოთ სწორად - Gemrielia.ge

ტოპ 3 საუკეთესო კრემი „მედოკისთვის“: მოხარშული, არაჟნის და შესქელებული რძით - ნახეთ როგორ უნდა მოამზადოთ სწორად

სურნელოვანი თაფლის ნამცხვარი თითქმის ყველას უყვარს. ვინც ამ ტორტს აცხობს, იცის, რომ მისი გემო სწორ კრემზეა დამოკიდებული. შეინახეთ სამი რეცეპტი უგემრიელესი შიგთავსისთვის.

არაჟნის კრემი:

367370726-213520098032201-1657664550992566067-n-1691998734.jpg

თუ არაჟანი სქელია, შეგიძლიათ უბრალოდ შეურიოთ შაქრის ფხვნილს და კრემი მზად არის. უფრო თხევად არაჟანში კი ასხამთ ათქვეფილ ნაღებს.

ინგრედიენტები:

  • 700 გ. არაჟანი მინიმუმ 20% ცხიმის შემცველობით;
  • 200 გ. ნაღები მინიმუმ 33% ცხიმის შემცველობით;
  • 200 გ. შაქრის პუდრა.

მომზადების წესი:

კრემის მოსამზადებლად ცივი არაჟანი უნდა შეურიოთ ცივ ნაღებს, შაქრის პუდრას და ათქვიფოთ, სანამ მასა შესამჩნევად შესქელდება და ფორმას არ შეინარჩუნებს. ამას შეიძლება 5-7 წუთი დასჭირდეს, ეს ყველაფერი მიქსერის სიმძლავრეზეა დამოკიდებული.

შესქელებული რძით:

3535-1691998839.jpg

ეს კრემი არის მკვრივი და შესაფერისია თხელი ფენებისთვის. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ნამცხვარი შეიძლება მშრალი გამოვიდეს. გარდა ამისა...განაგრძეთ კითხვა