რატომ აგდებენ ბანანის ქერქს ბულიონში? - როგორ მოხარშოთ სწრაფად ხორცი - Gemrielia.ge

რატომ აგდებენ ბანანის ქერქს ბულიონში? - როგორ მოხარშოთ სწრაფად ხორცი

ხორცს ყოველთვის დიდი დრო სჭირდება მოსახარშად, ამიტომ დიდი დრო უნდა დახარჯოთ მომზადებაზე. მაგრამ ბანანის ქერქის დამატებამ შეიძლება ყველაფერი შეცვალოს.

აღარ გადაყაროთ ბანანის ქერქი. გამოიყენეთ იგი ბულიონის მოსამზადებლად და ხორცის დასამარინადებლად, ჩვენ გეტყვით როგორ.

შეფ-მზარეულები თვლიან, რომ ბანანის კანი ხორცთან ერთად ქვაბში ეხმარება მას უფრო სწრაფად მოხარშვას.

საფეხურები:

  1. ჯერ ბანანის ქერქის ქვედა ნაწილი უნდა მოაჭრათ და კარგად გარეცხოთ...განაგრძეთ კითხვა