„ზოგჯერ გამოცდილ დიასახლისებსაც კი მოსდით ეს შეცდომა...“ - ნახეთ რა უნდა გააკეთოთ იმისათვის, რომ საფუარის ცომი ამოვიდეს: 4 ძირითადი პუნქტი - Gemrielia.ge

„ზოგჯერ გამოცდილ დიასახლისებსაც კი მოსდით ეს შეცდომა...“ - ნახეთ რა უნდა გააკეთოთ იმისათვის, რომ საფუარის ცომი ამოვიდეს: 4 ძირითადი პუნქტი

საფუარის ცომისგან დამზადებული პროდუქტები რბილი და დელიკატურია, მაგრამ ყველას არ შეუძლია მასთან მუშაობა. საიდუმლო არ არის, რომ საფუარის ცომი მოითხოვს ყურადღებას, უნარს და გარკვეულ გამოცდილებას, ამიტომ ზოგჯერ გამოცდილი დიასახლისებიც კი მარცხდებიან. კულინარიულმა ბლოგერმა გადაწყვიტა დაეხმაროს მათ, ვინც ჯერ ვერ შეძლო ამ ცომთან დამეგობრება. მან გააზიარა საფუარის ცომთან მუშაობის საკუთარი გამოცდილება და ხაზგასმით აღნიშნა ყველაზე მნიშვნელოვანი პუნქტები.

ხუთი ძირითადი პუნქტია სავალდებულო:

ახალი საფუარი;

გაცრილი ფქვილი;

კარგად მოზელილი ცომი;

საკმარისი დრო ცომის აფუებისთვის;

მზა ცომეულზე შეხების აკრძალვა, სანამ არ გაცივდება.

თუ გაცრილი ფქვილისა და ახალი საფუარის შესახებ ყველაფერი ნათელია, მაშინ როცა ვამბობთ „მოზილეთ ცომი“ ეს ნიშნავს არა მხოლოდ ყველა ინგრედიენტის შერწყმას ერთგვაროვნებამდე...განაგრძეთ კითხვა