„იწვევს სისხლში შაქრისა და ქოლესტერინის დონის მატებას...“ - რატომ არის ცუდი გვიანი ვახშამი?
გვიანმა ვახშამმა შეიძლება გამოიწვიოს ქრონიკული დაღლილობა, ასევე კუჭ-ნაწლავის და გულ-სისხლძარღვთა დაავადებების განვითარება.
ნებისმიერი სრულფასოვანი კვება საღამოს რვა საათის შემდეგ ძალიან ტვირთავს კუჭ-ნაწლავის ტრაქტს. ორგანიზმი დიდხანს ითვისებს საკვებს, რაც გამოიწვევს სისხლში შაქრისა და ქოლესტერინის დონის მატებას.
თუმცა, სიტუაცია შეიძლება გაუარესდეს, თუ ღამით ხორცს ან რძის პროდუქტებს მიირთმევთ...განაგრძეთ კითხვა