რომელი პერიოდია პასკის გამოცხობისთვის იდეალური, რომ აღდგომამდე გემო და სტრუქტურა არ დაკარგოს
ძალიან ბევრ დიასახლისს ურჩევნია, ოჯახმა აღდგომა შინ გამომცხვარი პასკით აღნიშნოს. თუმცა ყველა ნამდვილად არ არის პასკის ცხობაში დახელოვნებული, ამიტომ თადარიგის წინასწარ დაჭერა ურჩევნია. ისიც ცნობილია, რომ პასკის არომატები მომდევნო დღეებში უფრო მძაფრდება. ამიტომ ბევრს აწუხებს კითხვა, როდის ჯობია პასკის გამოცხობა, რომ აღდგომას იდეალური გემო ჰქონდეს.
კონდიტერები გვირჩევენ, და ტრადიციაც გვკარნახობს, რომ პასკა დიდ ხუთშაბათს გამოცხვეს. როგორ წესი, ცომს ოთხშაბათს ღამით ზელენ და ცხობის პროცესი ხუთშაბათს მიმდინარეობს.
როგორ შევინახოთ პასკა აღდგომამდე
იმისათვის, რომ სამი დღით ადრე გამომცხვარი პასკა აღდგომამმდე არ გამოგვიშრეს ან გემო და სტრუქტურა არ შეეცვალოს, შენახვის პირობებს დიდი მნიშვნელობა აქვს.
არ დატოვოთ პასკები სამზარეულოში, რადგან...განაგრძეთ კითხვა