მსოფლიოს ხალხთა სამზარეულოები
ფრანგული: როგორმე შეწვით ხორცი, მოასხით სოუსი, რომლის მომზადებასაც 3.5 საათი მოანდომეთ.
იტალიური: მოაგროვეთ მაცივარში საჭმლის ნარჩენები, გაათბეთ, მოაყარეთ მოცარელა და მიირთვიტ მაკარონთან ერთად.
ჩინური: მოაგროვეთ ბუზები და ტარაკნები, მოკრიფეთ ეზოში ბალახ-ბულახი. ყველაფერი შებრაწეთ მაღალ ცეცხლზე ბლომად სუნელებში და სოიოს სოუსში.
იაპონური: დაჭირეთ ზღვაში რაიმე ცოცხალი არსება, დაანაწევრეთ და ვასაბისთან ერთან მიირთვით.
მექსიკური: დაამატეთ წიწაკა. მეტი შეგიძლიათ არც არაფერი დაამატოთ.
ლიბანური: მოასხით კუნჟუტის ზეთი, ლიმონის წვენი და 20 წუთის შემდეგ მიიტანეთ სუფრასთან, რომ ვერავინ მიხვდეს თავიდან რა იყო.
ინდური: შეურიეთ კარი და წიწაკა, ისევ წიწაკა, შემდეგ ისევ კარი და მორთეთ ბარდით.
ბერძნული: აიღეთ იაფი პროდუქტები, დაჭერით, შეგიძლიათ არც კი შეურიოთ. თან ხშირად გაიმეორეთ: "ნატურალური პროდუქტი"
უკრაინული: გამოიყენეთ რაც შეიძლება მეტი ღორის ხორცი და "სალა"
რუსული: მოამზადეთ რაც გინდათ, მთავარია იჭმეოდეს. და ბლომად მაიონეზით გაძეძგეთ.